Per si encara tens dubtes...

potser responent a aquestes preguntes et puc ajudar

El coaching és una tècnica molt pràctica en què la coach acompanya a la persona a assolir els seus objectius o si més no, a apropar-s’hi.


El coaching feminista, a més, pretén ser un espai de cura, no d’obligació. És un moment per treballar-nos i apropar-nos al màxim al nostre ideal de vida.

Si es decideix parar, afluixar el ritme de trobades, canviar de coach, es fa des de la llibertat, perquè no és un procés terapèutic, sinó un altre tipus de treball en què hi ha un gran factor d’autoregulació per part de la persona que està fent el procés.


No es pretén forçar, renyar ni fer sentir culpable a ningú. Es treballa des de l’amabilitat i la comprensió que no hi ha processos mal fets, sinó possibles resistències que haurem d’escoltar per entendre cap a on volem anar realment.

Mitjançant la pregunta assertiva i l’escolta empàtica, es van desengranant i fent conscients aquelles necessitats que detectes.


Un cop descobrim les necessitats, es passa a la formulació d’objectius, clars, realistes i acotats en el temps i es dissenya un pla d’acció per arribar a ells.


Sempre es diu que la persona és la gran coneixedora d’ella mateixa i les seves necessitats i anhels més profunds.

La coach no diu el que seria millor per la seva vida, sinó que ajuda a la persona a treure a la superfície tot allò que ja té per tal que visqui amb més sintonia amb els seus ideals.

La freqüència i intensitat dels acompanyaments es pacten. I sempre l’última paraula la té la persona que està fent el procés.


A les trobades, de no més d’una hora i mitja, es fan exercicis i es parla per tal d’anar desgranant la situació en què es troba la persona i en la que vol trobar-se.

S’identifiquen creences limitants, els valors que la mouen o no a tenir segons quines conductes, les zones de confort que li dificulten l’evolució… A mesura que ens anem trobant, anirem definint l’objectiu general que li ressona i els petits objectius que ens ajudaran a veure si s’hi està apropant. A cada trobada, s’analitzarà si s’han fet passes per assolir-los, si hem trobat resistències i de quina manera podem anar avançant.

Els acompanyaments es poden fer tant a nivell personal com per a equips que treballen en un mateix projecte.

El funcionament és molt semblant: identificar necessitats, valors, creences, treball d’objectius, disseny de pla d’acció.

En el treball de grup es tenen en compte l’equilibri entre la viabilitat del projecte i la necessitat de cada membre.
El procediment és molt semblant al que es fa a nivell individual, ja que una persona sola o un equip, són sistemes complexos que funcionen de manera semblant.

La durada depèn de cadascú i del tipus d’objectiu que es plantegi.

De vegades la persona només necessita posar en ordre algun petit aspecte de la seva vida o, per altra banda, pot estar en un moment vital en què el canvi és més estructural.

Personalment no poso un límit de sessions, però un bon procés aniria des de les 3 trobades a les 10 i poden ser presencials o a distància.

En un procés de coaching pots treballar:

  • Anàlisi dels propis valors
  • Descobrir les pròpies zones de confort
  • Descobrir creences limitants
  • Trobar una nova missió a la vida
  • Reprendre decisions que vàrem deixar enrere fa temps
  • Practicar l’autoconeixement

I pots aconseguir:

  • Posar en ordre aspectes de la teva vida
  • Trencar amb aspectes de la teva vida que no et satisfan
  • Plantejar-te nous objectius i dissenyar-hi un pla d’acció.

Cada vegada que s’obri un taller, l’ofertem a la web i l’anunciem a Instagram i si ens deixes el teu mail, també podem comunicar-t’ho directament a tu.

Per altra banda, si tens un grup d’amigues que els interessa un dels tallers que proposo, però en aquests moments no n’hi ha cap de programat, podem engegar-ho per a vosaltres!

En qualsevol d’aquests casos, pots enviar-me un correu a [email protected]

Scroll to Top